Rakennuspalvelu Ruha Oy on vuoden 2009 perustamisestaan lähtien erikoistunut asentamaan liukuovikaapistoja sekä kodin kiintokalusteita keittiöihin, komeroihin ja kylpyhuoneisiin. Suoritamme asennuksia sekä yksityisille henkilöille että rakennusliikkeille. Voit uudistaa kotisi tai sijoitusasuntosi kaikki kiinteät kalusteet, kuten tasot, kaapit, laatikot, altaat ja hanat, meidän luotettavan palvelumme voimin. 


Meille on tärkeää, että asennukset tehdään nopeasti, aikataulussa pysyen ja korkealla ammattitaidolla, oli kysymys sitten yhdestä keittiöstä tai koko kerrostalon kiintokalusteiden asennuksesta. Keittiömallistomme on laajuudessaan ja laadukkuudessaan markkinoiden parhaita. Päätoimipaikkamme on Espoo, ja pääkaupunkiseudun ohella toimimme aktiivisesti myös Sysmän ja Joutsan alueella. Yksittäisten asuntojen ja huoneistojen ohella voimme toteuttaa kokonaisvaltaiset keittiöremontit suuremmissa kokonaisuuksissa, kuten rivitaloissa ja kerrostaloissa.

Laadukas ja toimiva keittiö on kodin sydän

Vaalimme kokonaisvaltaisten ratkaisujen ja avaimet käteen -periaatteen ohella joustavia remontteja, joissa kartoittamme tarkasti asiakkaan tarpeen, emmekä tarjoa mitään ylimääräistä. Pyrimme mieluiten hoitamaan remontit kokonaisuudessaan, mutta jätämme halutessasi tilaa myös omille ratkaisuillesi ja työllesi. Korkeatasoinen kalustomallistomme kattaa:

  • altaat ja hanat
  • kalusteovet ja -vetimet
  • keittiökalusterungot ja -tasot
  • kiinteästi asennettavat kodinkoneet
  • laatikostot mekanismeineen
  • liesituulettimet ja -kuvut.
Tutustu myös Oma Keittiö -palveluumme

Kylpyhuoneen uudistaminen Rakennuspalvelu Ruhan kanssa

Keittiöremontin ja -asennuksen ohella laitamme myös kylpyhuoneesi kuntoon. Palveluvalikoimamme kattaa muun muassa uudet kylpyhuonevalaisimet, altaat ja hanat sekä kaapit ja peilit. Tilaa kiintokalusteet ja remonttityöt Ruhalta Espoosta, kun haluat taattua laatua!