Rakennuspalvelu Ruha hallitsee vaativatkin huoneistoremontit

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Keittiö- ja kylpyhuoneremonttien lisäksi olemme panostaneet kasvavissa määrin täysimittaisiin huoneistoremontteihin. Ajantasainen kalusto, osaava henkilökunta ja vankka kokemus antavat uuden säväyksen vanhemmallekin asunnolle. Remontin jokainen elementti ja ominaisuus on tarkasti neuvoteltavissa, joten Rakennuspalvelu Ruhan kanssa et koskaan maksa turhasta. Kykenemme hoitamaan kerrallaan yhden ja myös useamman asunnon kokonaisuuksia esimerkiksi taloyhtiöiden sisällä. Palvelemme asiakkaita etenkin Espoossa ja muualla pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa työskentelemme Joutsan ja Sysmän alueella.

Täyden palvelun joustava remonttikokonaisuus avaimet käteen -periaatteella

Pyrimme aina toteuttamaan huoneistojen remontoinnit täysimittaisina ja avaimet käteen -periaatteella. Suoritamme tarkat mittaukset, asennamme kiintokalusteet kokonaisuudessaan ja pyrimme tekemään prosessin kaikin puolin mahdollisimman helpoksi asiakkaalle. 


Haluamme tarjota asiakkaalle joustavuutta ja valinnanvaraa. Kaikki remontin osa-alueet ovat erikseen soviteltavissa, jos esimerkiksi haluat suorittaa maalauksen, listoituksen tai pienemmät osaprojektit itse.


Tarvittaessa pystymme yhteistyökumppaniemme kautta järjestämään huoneiston kokonaisvaltaisen remontoinnin myös putki- ja sähkötöitä myöten. Tällöin putki- ja sähkömies ovat paikalla juuri oikeaan aikaan ja työ voi edetä saumattomasti. 


Lisäksi meillä on omaehtoiset valmiudet kevyisiin pintaremontteihin, jolloin voimme viimeistellä asunnon uudistamiskokonaisuuden täydelliseksi. Huolehdimme luonnollisesti vanhojen kiintokalusteiden poisviennistä, jolloin niiden kierrätys ei jää asiakkaan vastuulle. Meiltä asiakas saa aina sellaisen palvelupaketin kuin haluaa ja yhdessä sovitaan.


Kuvagalleriassa voit tarkastella keittiö-, kylpyhuone- ja huoneistoremontteja, joita olemme toteuttaneet ympäri Espoota, pk-seutua ja Keski-Suomea.

Tutustu myös keittiöremontteihin